Шато Ледо роллердром

Телефон
Будь ласка, скажіть, що дізналися номер на сайті 057.ua
10:00 - 19:00
Зараз відкрито

Новини та статті

"Шато Ледо" дарує безкоштовне катання на роллердромі для іменинника та знижку для гостей 30% Вам потрібно тільки позвати друзів та...
29 вересня 2023 р.
Друзі, для Вас та ваших дітей існує послуга "Інструктор з катання на роликах"Розміри роликів: від 28 розміру ніжки і до...
7 вересня 2023 р.

Послуги

школяр

Фотоальбоми (2)

Інформація про компанію

Ролики, скейтборд, джампери, оренда обладнання
Ролики
Про нас
Розважальний центр  «Шато Ледо»   "Шато Ледо" - це єдиний в Харкові критий роллердром під одним дахом. Для комфортного катання у нас діє безлімітна система, це означає, що виможете кататися на роликах з 10:00-19:00. Після катання, ви можете смачно перекусити або пройтися улюбленими магазинами всередині ТРЦ "Французький Бульвар". Унікальна атмосфера дозволить вам відчути всю романтичність Парижа.   До послуг відвідувачів ящики для безпечного зберігання особистих речей на час катання, гардероб для верхнього одягу, зручні лавки для перевдягання та відпочинку, швидке та ввічливе обслуговування.  Ви втомилися і хочете відпочити? Ви завжди можете випити чашку ароматного чаю а...

Розважальний центр  «Шато Ледо»

 

"Шато Ледо" - це єдиний в Харкові критий роллердром під одним дахом.

Для комфортного катання у нас діє безлімітна система, це означає, що виможете кататися на роликах з 10:00-19:00.

Після катання, ви можете смачно перекусити або пройтися улюбленими магазинами всередині ТРЦ "Французький Бульвар".

Унікальна атмосфера дозволить вам відчути всю романтичність Парижа.

 

До послуг відвідувачів ящики для безпечного зберігання особистих речей на час катання, гардероб для верхнього одягу, зручні лавки для перевдягання та відпочинку, швидке та ввічливе обслуговування.

 Ви втомилися і хочете відпочити? Ви завжди можете випити чашку ароматного чаю або міцної кави, або глінтвейн, що зігріває, з легкими закусками або солодкою випічкою. Якщо Ви бажаєте навчитися основ фігурного катання, найкраща ковзанка Харкова пропонує Вам також послуги персонального тренера.

 
Бажаєте долучитися до роллер спорту – ніколи не пізно розпочати, тоже починайте! Хочете здивувати своїх друзів чи просто відчути собі зіркою на льоду? Тоді це те, що вам потрібно. Відвідайте улюблений критий роллердром харків'ян!
 
 
• Подробиці за телефоном  +38 066 511 35 64
• Час роботи - щодня с 10:00 до 19:00.
12 дуже добре
(16 оцінок)
Високі оцінки користувачів за Ціна
289 переглядів в березні
3 людини рекомендують
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Ми в мережі
Останні фотозвіти
20 жовтня 2012 р.
115
Показати все
Розміщення на мапі міста

Відгуки

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Відповідність товару/послуги опису
0/12
Обслуговування
0/12
Ціна
0/12
Відгук:

Завантажити фото: